Search
Close this search box.

EL MASET DE LA COSTA

Entre vinyes i oliveres.

ENTRE VINYES I OLIVERES

EL MASET DE LA COSTA, UNA ACOLLIDORA CASA RURAL PER DESCANSAR I VIURE NOVES EXPERIÈNCIES

El Maset de la Costa és una casa rural d’ensomni, envoltada de vinyes i oliveres, amb les millors vistes a les Valls de l’Anoia. Aquesta acollidora masia conserva l’encant i el sabor del seu origen, als voltants del segle XV, amb la comoditat i el confort dels nostres temps. Un parèntesi de tranquil·litat on gaudir de la bellesa i el benestar d’un entorn espectacular, que permet desconnectar i relaxar-se i alhora fer excursions, visitar les caves properes i assaborir la gastronomia de la comarca.

En família, la varietat d’espais tant interiors com exteriors amb la seva piscineta, permet reunirse amb les persones estimades, família i amics, i passar-ho en gran.

En parella, es el lloc perfecte per a una escapada romàntica, envoltat d’un ambient de pau, lluny del soroll i l’estrès del dia a dia.

Per a les empreses, és un indret proper a Barcelona on realitzar activitats de team building per conviure amb l’equip en un espai ampli i enmig de la natura.

També ofereix l’oportunitat de viure experiències d’oleoturisme en els camps d’oliveres ecològiques. Realitzant tastos d’oli i altres activitats per celebrar la tradició i la cultura de l’oli. 

Ofertes de EL MASET DE LA COSTA

De moment no hi han ofertes aquí